Експертно-консультаційну робочу зустріч в рамках Проекту "Е-рішення для громад"

05.07.2019

4-5 липня у м. Львові, команда експертів ЦІАТ проводить експертно-консультаційну робочу зустріч для працівників фінансових органів об'єднаних територіальних громад в рамках Проекту "Е-рішення для громад", котрий реалізовується спільно з Центр Розвитку Інновацій - Center for Innovations Development за підтримки програми ULEAD з Європою / ULEAD with Europe.

Учасники Проекту поглиблюють свої знання щодо можливостей аналізу доходів бюджету громад, в т.ч. за платниками, вивчають можливості автоматизованого планування бюджету та контролю за його виконанням, а також формування аналітичної звітності для прийняття управлінських рішень основаних на оперативній деталізованій інформації щодо надходжень та витрат бюджету громади.

Під час навчання, розглядаються можливості автоматизованого планування та виконання бюджету за Програмно-цільовим методом (ПЦМ). Адже, автоматизована система "Бюджетний модуль" проекту "Е-рішення для громад" дозволяє деталізувати витрати громад за індивідуальним підходом до формування кожної Програми затвердженої відповідно до ПЦМ.

Кожна громада отримала індивідуальні консультації щодо впровадження "Бюджетного модуля". Адже, в кожній ОТГ наявні свої особливості ведення бюджету, котрі були враховані при створенні "Бюджетного модуля" проекту "Е-рішення для громад".

Аналогічні зустрічі також проведені ще в 3-х містах України в м. Київ, м. Дніпро та м. Запоріжжя.