Обговорення структури навчального модуля «Бюджетний процес в органах місцевого самоврядування» з 20 громадами Львівської, Закарпатської, Рівненської, Житомирської та Одеської областей.

 

13 -17 листопада в рамках Проєкту "Ефективне бюджетування і бюджетний процес в органах місцевого самоврядування», котрий реалізовується Дослідницьким підприємством «Центр інформаційних та аналітичних технологій» за підтримки Проєкту USAID «ГОВЕРЛА» пройшли онлайн зустрічі знайомства з 20 територіальними громадами-партнерами Проєкту з Львівської, Закарпатської, Рівненської, Житомирської та Одеської областей.

 

Метою Проєкту є посилення спроможності органів місцевого самоврядування та їхніх посадових осіб до ефективного управління місцевими коштами на всіх етапах бюджетного циклу та підтримка задля покращення якості та результативності бюджетних програм органів місцевого самоврядування з надання публічних послуг у сферах освіти, соціального захисту та соціального замовлення.

 

Під час зустрічей було представлено структуру навчального модуля «Бюджетний процес в органах місцевого самоврядування», котрий після розроблення буде акредитовано та передано вищим навчальним закладам та посадовим особам органів місцевого самоврядування для підвищення рівня знань та практичних навичок у сфері місцевих фінансів, в т.ч. в умовах воєнного стану.


Фото експертів з бюджетування

 

 

 

 

Ця публікація здійснена ТОВ «Дослідницьке підприємство Центр інформаційних та аналітичних технологій» в рамках проєкту «Ефективне бюджетування і бюджетний процес в органах місцевого самоврядування» та стала можливою завдяки Агентству США з міжнародного розвитку (USAID) та щирій підтримці американського народу через Проєкт USAID «ГОВЕРЛА». Зміст цієї публікації не обов’язково відображає погляди USAID та Уряду США.