Візит в Софіївську ОТГ в рамках Проекту "Е-рішення для громад"

05.07.2019

Як часто Вам доводиться вручну робити вибірку надходжень по казначейських виписках, щоб виявити заборгованість за кожним платником податків? Скільки часу Ви додатково витрачаєте в позаробочий час для формування звітності щодо виявлення заборгованостей?

"Бюджетний модуль" розроблений @Центр інформаційних та аналітичних технологій для проекту "Е-рішення для громад", дозволяє швидко формувати звіти аналізу надходжень за платниками, за допомогою автоматичного завантаження казначейських виписок. Таким чином Ви можете відслідковувати щоденні надходження до бюджету, витрачаючи на це лише кілька хвилин в день.

Модуль дозволяє відслідковувати динаміку надходжень бюджету як загалом, так і за кожним платником податків в розрізі місяців з можливістю порівняння надходжень за роками та формувати ряд інших звітів для виявлення можливих втрат бюджету.

Допомагаючи громадам освоювати найсучасніші технології управління бюджетом, у Софіївській об’єднаній територіальній громаді провели презентацію можливостей "Бюджетного модуля" Проекту "Е-рішення для громад", котрий реалізується Центром Розвитку Інновацій - Center for Innovations Development за підтримки ULEAD з Європою / ULEAD with Europe.

Працівники фінансового органу Софіївської ОТГ, розпочали впровадження «Бюджетного модулю» наданого Проектом «Е-рішення для громад» та висловили своє бажання щодо продовження співпраці з Центром інформаційних та аналітичних технологій після завершення Проекту.

Хочете дізнатись більше щодо можливостей «Аналізу надходжень у розрізі платників податків»?

Детальніше