Обговорення структури навчального модуля

«Бюджетний процес в органах місцевого самоврядування» з представниками Міністерства фінансів України

 

29 листопада в рамках Проєкту «Ефективне бюджетування і бюджетний процес в органах місцевого самоврядування», котрий реалізовується Дослідницьким підприємством «Центр інформаційних та аналітичних технологій» за підтримки Проєкту USAID «ГОВЕРЛА» проведено обговорення структури навчального курсу «Бюджетний процес в органах місцевого самоврядування» з представниками Міністерства фінансів України.

 

В обговореннях прийняли участь Олександр Корень Директор Департаменту політики міжбюджетних відносин та місцевих бюджетів, Тетяна Грицун, Начальник управління формування міжбюджетних відносин та місцевих бюджетів Департаменту політики міжбюджетних відносин та місцевих бюджетів;

Вʼячеслав Зубенко, Експерт з питань бюджету Проєкту USAID «ГОВЕРЛА»; Роман Слободян, Eксперт з питань субнаціонального рівня фінансів та бюджету Проєкту USAID «ГОВЕРЛА»; Сергій Гарбар, Директор Дослідницького підприємства Центр інформаційних та аналітичних технологій; Експерти Проєкту «Ефективне бюджетування і бюджетний процес в органах місцевого самоврядування».

 

За результатами розгляду структури навчального посібника Олександр Васильович Корень, Директор Департаменту політики міжбюджетних відносин та місцевих бюджетів зазначив, що до загальної структури посібника зауваження відсутні. Тетяна Григорівна Грицун, Начальник управління формування міжбюджетних відносин та місцевих бюджетів Департаменту політики міжбюджетних відносин та місцевих бюджетів висловила спільну позицію представників Міністерства фінансів України щодо можливого корегування назв деяких підрозділів посібника. Пропозиції щодо внесення змін надано на розгляд команди експертів Проєкту "Ефективне бюджетування і бюджетний процес в органах місцевого самоврядування».

 

На фото ліва на право: керівник Сектору методології програмно-цільового методу, експерт Проєкту, Галина Маркович, Директор Дослідницького підприємства «Центр інформаційних та аналітичних технологій», Сергій Гарбар; Керівник Проєкту, Вероніка Гарбар; Менеджер Проєкту та комунікацій Проєкту, Зоряна Філіповс; Експерт з питань бюджету Проєкту USAID «ГОВЕРЛА», Вʼячеслав Зубенко.

 

На фото ліва на право: Директор Дослідницького підприємства «Центр інформаційних та аналітичних технологій», Сергій Гарбар; Керівник Проєкту "Ефективне бюджетування і бюджетний процес в органах місцевого самоврядування», Тетяна Грицун, Начальник управління формування міжбюджетних відносин та місцевих бюджетів Департаменту політики міжбюджетних відносин та місцевих бюджетів, Вероніка Гарбар; Менеджер Проєкту та комунікацій Проєкту, Зоряна Філіповс; керівник Сектору методології програмно-цільового методу, експерт Проєкту, Галина Маркович.


 

Ця публікація здійснена ТОВ «Дослідницьке підприємство Центр інформаційних та аналітичних технологій» в рамках проєкту «Ефективне бюджетування і бюджетний процес в органах місцевого самоврядування» та стала можливою завдяки Агентству США з міжнародного розвитку (USAID) та щирій підтримці американського народу через Проєкт USAID «ГОВЕРЛА». Зміст цієї публікації не обов’язково відображає погляди USAID та Уряду США.